Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

H Petrolina Energy Team με πρεσβευτή τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη τρέχει ενισχύοντας το «Γκολ στη Ζωή» μέσω της πλατφόρμας «Give and Gain».

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένας εκ των πολυτιμότερων και πιο ενεργών συνεργατών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, θα έχει ακόμα πιο δυναμική παρουσία στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί 23-24 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Φέτος η Petrolina Energy Team, με πρεσβευτή τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, τρέχει σε διάφορες διαδρομές της διοργάνωσης, για την ενίσχυση του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Αυτό θα γίνει εφικτό μέσω της πλατφόρμας «Give and Gain» με την οποία συμβάλλεται από φέτος η διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.givengain.com/e/opaplimassolmarathongso2019 και στο https://www.givengain.com/c/goalinlife/. 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι για μια ακόμα χρονιά Race Sponsor αφού την Κυριακή, 24 Μαρτίου λαμβάνει χώρα η Petrolina Energy Race 10χλμ. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δημοφιλή απόσταση η οποία προσελκύει νεόκοπους δρομείς οι οποίοι φιλοδοξούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους επιχειρώντας μια μεγαλύτερη δοκιμασία από αυτή των 5χλμ, αλλά και πιο έμπειρους δρομείς που βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας και δεν είναι 100% έτοιμοι για τις μεγαλύτερες αποστάσεις. Γενικώς η Petrolina Energy Race 10χλμ συνδυάζει την στρατηγική των μεγάλων αποστάσεων με την ταχύτητα και αυτό δημιουργεί μια ιδιαίτερη αίγλη. 

Η συμμετοχή κοστίζει €30 και περιλαμβάνει προσωπικό αριθμό, αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μετάλλιο και δίπλωμα τερματισμού. Βραβεύσεις θα γίνουν στις ηλικιακές κατηγορίες: 15-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69 και 70+ χρόνων.

Petrolina Energy Day

Τo Σάββατο, 23 Μαρτίου, στο Marathon Village (δίπλα στη γραμμή εκκίνησης / τερματισμού), η Petrolina Energy Day ανεβάζει την αδρεναλίνη από τις 9:00πμ με μουσική από Djs, ζωντανά προγράμματα εκγύμνασης Les Milles, διατροφικές συμβουλές και παιδικές δραστηριότητες. 
«Πέρα από τη διαχρονική στήριξή μας σε μια διοργάνωση που προωθεί την άσκηση αλλά και προβάλλει τον τόπο μας στο εξωτερικό, φέτος η συμμετοχή μας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ έχει εντονότερο κοινωνικό χαρακτήρα, αφού τρέχουμε μαζί με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για το ‘Γκολ στη Ζωή’, ενισχύοντας το αξιέπαινο έργο του Οργανισμού» αναφέρει σε δήλωσή της η κα Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd.

«Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αποτελεί έναν από τους πλέον στρατηγικούς και διαχρονικούς μας συνεργάτες, με τη βοήθεια του οποίου έχουμε μετατρέψει τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του τόπου» σημειώνει ο Business Development Director της διοργάνωσης κ. Ανδρέας Σπύρου και προσθέτει: «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι φέτος πιο δυναμική αλλά και χαρούμενοι που επιλέγει να στηρίξει μέσω της παρουσίας της στη διοργάνωση το σπουδαίο έργο του ‘Γκολ στη Ζωή’, αξιοποιώντας από την πλατφόρμα ‘Give and Gain’, με την οποία εγκαινιάζουμε φέτος τη συνεργασία μας». 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τις σελίδες www.limassolmarathon.com και www.facebook.com/limassolmarathon

Για συνεχή ενημέρωση και διαδραστική εμπειρία, κάντε λήψη της εφαρμογής για κινητά από το Google Play.