Συνεργασία Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την Πολυκλινική Υγεία

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, από την 1η Ιανουαρίου 2024, είναι δίπλα και σε Ογκολογικούς Ασθενείς, επαναλειτουργώντας μία πλήρως εξοπλισμένη Ογκολογική Μονάδα.

Σε ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες 31/01/2024 συνάντηση εκπροσώπων του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, στα γραφεία της Διοίκησης της Πολυκλινικής, με στόχο την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κα. Μαρία Ιωαννίδου, η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού, κα. Μπέττυ Αντωνιάδου, ο Αντιπρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού, κος. Χρυσόστομος Χρυσοστόμου καθώς και η Ιατρός του Συνδέσμου στη Λεμεσό, Δρ Κλαούντια Πέτρου. Την Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο κ. Πάνος Πέτρου, Διευθυντής Διαγνωστικών Τμημάτων, η κα. Μόρφω Τσακνάκη, Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (Matron) και η κα. Μαριάννα Φόρτωμα, Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ.

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, από την 1η Ιανουαρίου 2024, είναι δίπλα και σε Ογκολογικούς Ασθενείς, επαναλειτουργώντας μία πλήρως εξοπλισμένη Ογκολογική Μονάδα, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών ημέρας (χημειοθεραπείες, ανοσοθεραπείες, κ.α.), αλλά και ογκολογικών χειρουργείων. Παράλληλα, λειτουργώντας 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, τόσο το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όσο και τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά τμήματα της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, σε συνδυασμό και με το έμπειρο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι σε θέση να εγγυηθούν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης, καθώς και συμπονετικής φροντίδας .

Τόσο η κα. Μαρία Ιωαννίδου, όσο και οι εκπρόσωποι της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι η εν λόγω συνεργασία, θα συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη των Ογκολογικών Ασθενών, στη διάχυση της ενημέρωσης, καθώς και στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της πρόληψης, της ψυχολογικής και άλλης στήριξης του στενού περιβάλλοντος των πασχόντων, αλλά και στην προαγωγή της έρευνας και της καινοτομίας πάντοτε προς όφελος του Ασθενούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ