Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Στους νικητές δόθηκα βραβεία συνολικής αξίας πέραν των €2.000

H Infocredit Group, στηρίζοντας την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα βρέθηκε ανάμεσα στους χορηγούς του Boot-Camp Επιχειρηματικότητας-PEAK Up Your Success του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, 14 - 16 Μαρτίου 2019.

Κορύφωση του εντατικού εργαστηρίου ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών ήταν η παρουσίαση των επιχειρηματικών ιδεών που έγινε στις 16 Μαρτίου 2019 στο Microsoft Innovation Center του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Η Infocredit Group είχε τη τιμή να απονείμει το δεύτερο βραβείο στους Κυριάκο Αριστείδη και Δημήτρη Γεωργίου (EUC Alumni), συνιδρυτές της EXAL technologies οι οποίοι παρουσίασαν την πρωτοποριακή εφαρμογή τους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρώτο Βραβείο απονεμήθηκε στους Tomáš Dudáš και Michaela Vuova, με την πρωτοποριακή οδοντόβουρτσα PanBoo. Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στην Αλεξία Σολωμού με την ιδέα LawStars, ένα πρόγραμμα τεχνίτης νοημοσύνης που αφορά στο διεθνές δίκαιο.      

Το εργαστήρι και ο διαγωνισμός οργανώθηκε από το  Κέντρο Επιχειρηματικότητας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων EUC  PEAK - Performance Enterprise Accelerator and Knowledge Innovation Center. 

Infocredit Group:

Η Infocredit Group είναι  πρωτοπόρος εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Επικεντρωμένη στην παγκόσμια τάση για διαφάνεια, η Infocredit Group στοχεύει στην ενδυνάμωση και ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρήσεων για κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών, η Infocredit Group έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής εμπορικών πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνων στην Κύπρο και Μέση Ανατολή. www.infocreditgroup.com

Πηγή: ΚΥΠΕ