Έφερε χρήμα στα ταμεία του Δήμου Ακάμα η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων

Τα έσοδα από την χρήση των θαλάσσιων κρεβατιών ανήλθαν φέτος στις €410.000 σε σχέση με πέρσι που ήταν €390.000, ανέφερε ο Δήμαρχος Ακάμα, Μαρίνος Λάμπρου - Άλλες €900.000 από τα δύο περίπτερα

Αυξημένα ήταν φέτος τα έσοδα από τις χρήσεις στην παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων κατά 5%-10%, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ακάμα Μαρίνο Λάμπρου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως φέτος τα έσοδα από την χρήση των θαλάσσιων κρεβατιών ανήλθαν στις 410.000 ευρώ σε σχέση με πέρσι που ήταν 390.000 ευρώ.

Ακόμη τα έσοδα από τα περίπτερα ανήλθαν φέτος στις 900.000 ευρώ σε σχέση με πέρσι που ήταν 800.000 ευρώ.  

Σύμφωνα με τον ίδιο παρά τις δυσκολίες που συμβαίνουν στην γύρω περιοχή με τις εμπόλεμες καταστάσεις, η Τοπική Αρχή κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα από την κοσμοπολίτικη παραλία του Κόλπου των Κοραλίων από τις χρήσεις της παραλίας δηλαδή τα κρεβατάκια και τα δύο περίπτερα, προσθέτοντας ότι φέτος προσλήφθηκαν έκτακτοι υπάλληλοι στην παραλία για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Απαντώντας σε ερώτηση ο Δήμαρχος Ακάμα είπε πως η Τοπική Αρχή κάθε χρόνο προσπαθεί να πράξει ότι μπορεί περισσότερο για να αναβαθμίσει την εικόνα της φημισμένης παραλίας του Κόλπου των Κοραλίων και για να προσφέρουν άνεση και καθαριότητα στους λουόμενους.  

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Έσπασαν τα κοντέρ οι αφίξεις τουριστών τον Αύγουστο - Ρεκόρ όλων των εποχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ