CMA CGM Κύπρου Συμβάλλει για μια Καθαρότερη Λεμεσό την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού

Διαβάστε αναλυτικά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού, η CMA CGM Κύπρου συμμετείχε σε αυτή τη σημαντική ημέρα, οργανώνοντας έναν μεγάλο καθαρισμό παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού. Σήμερα, τα αφοσιωμένα μέλη της ομάδας μας, μαζί με την CEVA Logistics και σημαντικούς συνεργάτες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να καθαρίσουν 6 χιλιόμετρα από τις όμορφες παραλίες της Λεμεσού, δείχνοντας τη συλλογική μας δέσμευση στο περιβάλλον και την τοπική μας κοινότητα.

 

Ως παγκόσμιος ηγέτης σε θαλάσσιες, χερσαίες, αεροπορικές και υλικοτεχνικές λύσεις, η CMA CGM θέτει την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Ο Όμιλος δρα καθημερινά για να περιορίσει το αποτύπωμα άνθρακα των δραστηριοτήτων του, να συμβάλει στη διατήρηση της θαλάσσιας και χερσαίας βιοποικιλότητας και να προωθήσει μια κυκλική οικονομία. Οι πρωτοβουλίες καθαρισμού, που ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια ως μέρος μιας παγκόσμιας προσπάθειας, έχουν εμπνεύσει πολλά μέλη του προσωπικού σε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν ενεργά.

 

Όλες οι συσκευασίες PMD (Plastic-Metal-Drink Cartons) συνολικού βάρους 25 κιλών που συλλέχθηκαν από την εκστρατεία καθαριότητας ανακυκλώθηκαν υπεύθυνα από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Green Dot Cyprus, που λειτουργεί σήμερα ως το μοναδικό αδειοδοτημένο Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισης Αποβλήτων Συσκευασίας, στην Κύπρο. Αυτή η πρωτοβουλία δεν συμβάλλει μόνο σε μία καθαρότερη και πιο βιώσιμη πόλη, αλλά ενισχύει και τη δέσμευσή μας για περιβαλλοντική υπευθυνότητα. 

 

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, κάνουμε μια ουσιαστική διαφορά για την κοινότητά μας και τον πλανήτη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ