WISTA International: Η καρδιά της ναυτιλίας τον Οκτώβριο θα χτυπά στη Λεμεσό

Στις 9 - 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν η Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της WISTA International - Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει περισσότερους από 300 παγκόσμιους ηγέτες και φορείς που διαμορφώνουν το μέλλον της διεθνούς ναυτιλίας και των εμπορικών βιομηχανιών

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της WISTA International, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στη Λεμεσό στις 9-11 Οκτωβρίου, θα σηματοδοτήσουν την 50ή επέτειο του Οργανισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται, η εκδήλωση θα συγκεντρώσει περισσότερους από 300 παγκόσμιους ηγέτες, φορείς καινοτομίας και υποστηρικτές της οργάνωσης για να συζητήσουν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ καινοτομίας, διαφορετικότητας και βιωσιμότητας, που διαμορφώνουν το μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλίας και των εμπορικών βιομηχανιών.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει μια σειρά από συζητήσεις που θα εξετάσουν θέματα όπως η χρηματοδότηση του μέλλοντος του ναυτιλιακού τομέα και το κρίσιμο ανθρώπινο στοιχείο στην προώθηση της καινοτομίας.

Επιπλέον, τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στην καινοτομία για την ενίσχυση των παγκόσμιων εφοδιαστικών αλυσίδων και θα διερευνήσουν μεθόδους για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ναυτιλιακού εργατικού δυναμικού, αναφέρεται.

Οι κεντρικές ομιλίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Γενικό Γραμματέα του IMO Αρσένιο Ντομίνγκες, και τη Μελλοντολόγο και Οικοκεντρική KD Adamson θα αποτελέσουν τα κύρια σημεία της εκδήλωσης, η οποία προσφέρει επίσης απαράμιλλες ευκαιρίες δικτύωσης, προστίθεται.

Η WISTA συνδέει πάνω από 5.100 επαγγελματίες σε 59 χώρες στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορίου και των logistics, δημιουργώντας μια μοναδική κοινότητα με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών σε αυτούς τους κλάδους.

Διαβάστε επίσης: «Κόβει» δρόμο ο ΠτΔ για το καλώδιο και βλέπει τον Εμιρατινό CEO στη Ν. Υόρκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ