GoGordian: Σύμμαχός σας στην Αγορά Ακινήτου

Η έµπειρη οµάδα των επαγγελµατιών συµβούλων της GoGordian, καθοδηγεί µε διαφάνεια και ακεραιότητα τους υποψήφιους αγοραστές, στην επιλογή του ακινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Με εξειδικευµένη γνώση, διαφάνεια και ξεκάθαρες διαδικασίες, η αγορά ακινήτου καθίσταται µια οµαλή εµπειρία.

Η αγορά ενός ακινήτου, είτε αφορά επενδυτική πράξη είτε αναπτυξιακή πρωτοβουλία, προϋποθέτει ενδελεχή έρευνα και άριστη γνώση των συνθηκών, αλλά και των προοπτικών της αγοράς. Η εµπειρογνωµοσύνη και η αξιοπιστία ενός συνεργάτη σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις ακινήτων συµβάλλει καθοριστικά, αφενός στην εξεύρεση του κατάλληλου ακινήτου και αφετέρου στην οµαλή και γρήγορη διεκπεραίωση της πράξης.

Ταχεία και άµεση εξυπηρέτηση των πελατών

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προγραµµατίσει µια επίσκεψη στο ακίνητο, όποια ώρα και µέρα τον βολεύει, µε τη συνοδεία του υπεύθυνου συµβούλου πωλήσεων της GoGordian.

Σε περίπτωση υποβολής προσφοράς, ο πελάτης λαµβάνει άµεσα απάντηση καθώς και διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήµατα.

Πλούσιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων

Το χαρτοφυλάκιο της GοGordian αποτελείται από οικιστικά, τουριστικά, εµπορικά, αναπτυξιακά οικόπεδα, αγροτικά τεµάχια, κτήρια, αποθήκες, γραφεία, καταστήµατα, ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα σε τιµές προσιτές για κάθε ενδιαφερόµενο, ώστε να µπορούν να καλύψουν κάθε επιµέρους ανάγκη και επιχειρηµατικό σχεδιασµό. Αυτό που κάνει την GoGordian Real Estate να ξεχωρίζει, πέρα από το διευρυµένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε προνοµιούχες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο, είναι η επαγγελµατική και ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών, πάντα µε προτεραιότητα τη διαφάνεια.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι ένας σηµαντικός αριθµός ακινήτων, που περιλαµβάνεται στο χαρτοφυλάκιο της GoGordian, βρίσκεται σε κεντρικά αλλά και σε παραθαλάσσια σηµεία, και απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επενδυτές που αποζητούν σταθερά υψηλά εισοδήµατα.

Εµπορικά κτήρια και Γραφεία

Κτήριο στους Αγίους Οµολογητές, Λευκωσία (Αρ. αναφοράς: 6573, €2.400.000)

Εξαώροφο εµπορικό κτήριο στους Αγίους Οµολογητές, στην καρδιά του εµπορικού κέντρου της Λευκωσίας, χτισµένο σε τεµάχιο µε συνολικό εµβαδόν 607 τ.µ. Το ισόγειο αποτελείται από κατάστηµα µε µεσοπάτωµα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε όροφοι είναι πανοµοιότυποι και ο καθένας αποτελείται από χώρο γραφείου, µικρή κουζίνα και τουαλέτες. Το κτήριο διαθέτει εµβαδόν εσωτερικών χώρων 1,060 τ.µ., καλυµµένες βεράντες 94 τ.µ., µεσοπάτωµα 117 τ.µ., ακάλυπτες βεράντες 64 τ.µ. και υπόγειο 359 τ.µ., που χρησιµοποιείται ως χώρος στάθµευσης και αποθήκη. Το ακίνητο διατίθεται διά ελεύθερης και κενής κατοχής.

Κτήριο µεικτής χρήσης στους Αγίους Οµολογητές, Λευκωσία (Αρ. αναφοράς: 7946, €4.300.000)

Επταώροφο κτήριο µεικτής χρήσης, µε συνολικό καλυµµένο εµβαδόν 2,130 τ.µ., στους Αγίους Οµολογητές, επί της Λεωφόρου Γρίβα ∆ιγενή, στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο αποτελείται από δύο υπόγεια, καταστήµατα / γραφεία στο ισόγειο και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία µε υψηλή απόδοση, ενώ µέρος του κτηρίου είναι ήδη µισθωµένο. Οι υπόλοιποι χώροι είναι διαθέσιµοι.

Γραφείο στον Τρυπιώτη, Λευκωσία (Αρ. αναφοράς: 8061, €500.000)

Το κτήριο βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηµατικού κέντρου της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εµπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία που αφορά γραφειακές εγκαταστάσεις στον 4ο όροφο κτηρίου στη γνωστή συνοικία Τρυπιώτη, µε εµβαδόν 230 τ.µ. Επωφελείται τριών θέσεων στάθµευσης στο υπόγειο του κτηρίου, µονάδων κλιµατισµού VRV, παραθύρων µε διπλά τζάµια και διαχωριστικών γραφείων. Προσφέρεται διά ελεύθερης και κενής κατοχής.

Οικόπεδα για ανάπτυξη 

Τεµάχια στη ∆ροµολαξιά - Μενεού, Λάρνακα (Αρ. Αναφοράς: 6869, € 2.600.000)

∆ύο γειτονικά τεµάχια στη ∆ροµολαξιά -Μενεού, πολύ κοντά στο ∆ιεθνές Αεροδρόµιο Λάρνακας και τη Λεωφόρο Μακαρίου. Τα τεµάχια έχουν συνολικό εµβαδόν 36,999 τ.µ. και συντελεστή δόµησης 120%. Εµπίπτουν στη ζώνη ειδικών εγκαταστάσεων του αεροδροµίου που έχει παρόµοια χαρακτηριστικά µε µια εµπορική ζώνη.

Το ακίνητο µπορεί να χρησιµοποιηθεί για να αναπτυχθούν κατοικίες και διαµερίσµατα, µπουτίκ ξενοδοχεία, καταστήµατα, γραφεία, υπεραγορές, επιχειρήσεις εξειδικευµένης χρήσης (ενοικιάσεις αυτοκινήτων / χώροι στάθµευσης), αθλητικές εγκαταστάσεις ή αίθουσες ψυχαγωγίας.

Έντεκα τεµάχια στην Αναβαργό, Πάφος (Αρ. Αναφοράς: 7455, €2.550.000)

Σε µια ονειρική τοποθεσία µε φόντο τη θάλασσα, το ακίνητο, που αποτελείται από έντεκα τεµάχια, είναι η ιδανική ευκαιρία για διαχωρισµό οικοπέδων, ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών ή κατασκευή κέντρου υγείας.

Τα τεµάχια βρίσκονται κοντά στο Γενικό Νοσοκοµείο Πάφου και τη Λεωφόρο Μεσόγης. Προσφέρουν εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδροµο.

Eνοποιηµένα, τα τεµάχια έχουν συνολικό εµβαδόν 100,406 τ.µ. Τα τεµάχια 258 και 549 είναι µερίδια 96% το καθένα. Έχει υποβληθεί αίτηση για πολεοδοµική άδεια, για διαχωρισµό της γης σε 44 οικόπεδα.

Τουριστικά Συγκροτήµατα

Τουριστικό συγκρότηµα διαµερισµάτων στην Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος (Αρ. Αναφοράς:  8477, €3.800.000)

Το ακίνητο είναι µερίδιο 84% ενός τουριστικού συγκροτήµατος στην Πόλη Χρυσοχούς. Βρίσκεται πολύ κοντά από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, την παραλία και το λιµάνι στο Λατσί. Ολόκληρο το συγκρότηµα περιλαµβάνει 10 ξεχωριστά κτήρια επιπλωµένων διαµερισµάτων (συνολικά 125 µονάδες) και κοινόχρηστους χώρους (2 πισίνες, γήπεδο τένις / µπάσκετ / µίνι ποδοσφαίρου και παιδική χαρά).

Η GoGordian κατέχει το 84% του συνόλου του έργου που αντιστοιχεί σε 97 στούντιο διαµερίσµατα, ένα εστιατόριο, δύο εµπορικούς χώρους (καταστήµατα) και ένα σαλόνι / χώρο υποδοχής.

Το ακίνητο λειτουργεί ως ξενοδοχειακά - εξοχικά διαµερίσµατα. Είναι ιδανική ευκαιρία για επένδυση µε υψηλά έσοδα από ενοίκια.

Ονειρικές επαύλεις πολυτελείας σε παραθαλάσσιες περιοχές

Παραθαλάσσια βίλα στο Λατσί, Πάφος (Αρ. αναφοράς: 7620, €1.150.000)

Αυτή η εντυπωσιακή παραθαλάσσια πολυτελής βίλα στο Λατσί έχει καλυµµένο εµβαδόν 207 τ.µ. και είναι χτισµένη σε οικόπεδο 895 τ.µ.

Αποτελείται από τρία υπνοδωµάτια και πέντε µπάνια, ευρύχωρους, φωτεινούς χώρους καθιστικού και ψυχαγωγίας, µεγάλα µπαλκόνια, υπέροχο roof garden, πισίνα υπερχείλισης και µεγάλο κήπο. Υπάρχει επίσης µεγάλο υπόγειο µε δύο επιπλέον δωµάτια, τα οποία µπορούν να χρησιµοποιηθούν ως χώροι ψυχαγωγίας, ως γραφείο ή ως γυµναστήριο.

Bίλα στο Νέο Χωριό, Πάφος (Αρ. αναφοράς: 8012, €1.250.000)

Έπαυλη µε πισίνα, χτισµένη σε οικόπεδο 14,382 τ.µ. στο Νέο Χωριό στην Πάφο. Το ακίνητο απολαµβάνει πανοραµική θέα στην ακτή της χερσονήσου και περιβάλλεται από εκπληκτική φυσική οµορφιά.

∆ιαθέτει πληθώρα βοηθητικών χώρων, όπως σάουνα, εξωτερική αυλή, κιόσκι, χώρο µπάρµπεκιου και στεγασµένους χώρους στάθµευσης.

Η έπαυλη έχει καλυµµένο εµβαδόν 220 τ.µ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα, σαλόνι µε τζάκι, σάουνα, τρία υπνοδωµάτια, τρία µπάνια και βεράντα.

Βρίσκεται 800 µ. από το κέντρο του χωριού και τον δρόµο Νέου Χωριού - Πόλης Χρυσοχούς. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις, όπως µίνι µάρκετ, παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 7 λεπτά µε το αυτοκίνητο.

Εξοχικά διαµερίσµατα στον Πρωταρά

∆ιαµέρισµα 1 υπνοδωµατίου στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, Αµµόχωστος (Αρ. Αναφοράς: 9047, €175.000)

Mε φόντο τα καταγάλανα νερά του Πρωταρά, τα εξοχικά διαµερίσµατα στο Coralli Spa Resort and Residence αποτελούν τον ιδανικό προορισµό.

Το Coralli είναι παραθαλάσσιο συγκρότηµα διαµερισµάτων (Block A και Block B) στο τουριστικό κέντρο, λίγα µόλις βήµατα µακριά από την παραλία Βυζάκια και σε κοντινή απόσταση από τον περίφηµο αµµώδη κόλπο Fig Tree.

Το συγκεκριµένο διαµέρισµα (Α112) ενός υπνοδωµατίου, µε πλευρική θέα στη θάλασσα, βρίσκεται στον τρίτο όροφο του Βlock Α και είναι πλήρως επιπλωµένο µε µοντέρνο σχεδιασµό.

Το Coralli επωφελείται από δύο κοινόχρηστες πισίνες, γυµναστήριο, σπα και γήπεδο τένις. Περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, όπως εστιατόρια, σούπερ µάρκετ, µπαρ, νοσοκοµείο και φαρµακεία. Το διαµέρισµα δεν έχει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Η πώληση θα γίνει µε µεταβίβαση µεριδίου και συµφωνία διανοµής.

Αποθήκες

Βιοµηχανικές Αποθήκες στο ∆άλι, Λευκωσία (Αρ. Αναφοράς: 8163  €1.070.000)

Το ακίνητο αποτελείται από δύο ενοποιηµένες αποθήκες που βρίσκονται στην πιο αναπτυγµένη βιοµηχανική περιοχή, σε κοµβικό σηµείο του Ιδαλίου και σε απόσταση 500 µ. από την οικιστική περιοχή Καλλιθέας. Το ακίνητο αφορά µερίδιο 45,48% ενός βιοµηχανικού κτηρίου. Εσωτερικά η αποθήκη αποτελείται από µεγάλο ενιαίο χώρο µε ηµιώροφο και διοικητικούς χώρους. Οι διοικητικοί χώροι περιλαµβάνουν γραφεία, τουαλέτα και κουζίνα. Επιπλέον, υπάρχει ανελκυστήρας για τη µεταφορά εµπορευµάτων και υλικών από και προς τον ηµιώροφο. Έχει εσωτερικό εµβαδόν 880 τ.µ. ηµιώροφο 520 τ.µ. και διοικητικούς χώρους µε εµβαδόν 150 τ.µ. Η µονάδα είναι άµεσα διαθέσιµη και µε συµφωνία διανοµής.

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η GoGordian αποτελεί προορισµό τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση. Επιπρόσθετα, στο χαρτοφυλάκιό της διατίθενται ακίνητα που εµπίπτουν στο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών, το οποίο παρέχει Κρατική Χορηγία για απόκτηση κατοικίας για ιδιοκατοίκηση. ∆είτε όλα τα ακίνητα της GoGordian στο www.gogordian.com

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ευαγόρου 4, Τ.Κ 2121, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τ: 7777 5656

W: www.gogordian.com  

Διαβάστε επίσης: Μ. Κυναιγείρου: Η αγορά ακινήτων αντέχει κόντρα στις πολλές προκλήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ