Έρχεται η πιστωτική κάρτα της... Shein - Για ποιους θα είναι διαθέσιμη

Η Shein συνεργάζεται με την μεξικανική fintech Stori για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες

Την πρώτη του επώνυμη πιστωτική κάρτα παγκοσμίως, λανσάρει ο κινεζικός κολοσσός ταχείας μόδας Shein μέσω μιας συνεργασίας με την μεξικανική fintech Stori. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, διαφημίζοντας παράλληλα συνέργειες που θα βοηθήσουν και τις δύο να επεκταθούν στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής.

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να εντάξει περισσότερους Μεξικανούς στις αγορές με πιστωτική κάρτα, κάτι στο οποίο υστερούν σημαντικά, καθώς και να προσελκύσει τους αγοραστές στον ιστότοπο του λιανοπωλητή χαμηλού κόστους και γρήγορης ανακύκλωσης.

Τα τελευταία χρόνια η Shein καταγράφει αλματώδη ανάπτυξη σε όλη τη Λατινική Αμερική, όπου η δημοτικότητά της έχει εκτιναχθεί. Ως εκ τούτου η εταιρεία, μελετά ήδη το ενδεχόμενο για την κατασκευή εργοστασίου στο Μεξικό και τη δημιουργία ενός δικτύου διανομής στην πρώτη αγορά της Βραζιλίας.

Στην περιοχή καταγράφεται επίσης μια έκρηξη στις μικρές επιχειρήσεις που αγοράζουν ρούχα Shein χύμα και τα μεταπωλούν σε φυσικές βιτρίνες.

Η πιστωτική κάρτα Shein, μια Mastercard, θα προσφέρει πόντους για χρήση στον ιστότοπο του λιανοπωλητή με κάθε αγορά

Επέλαση της Shein στη Λατινική Αμερική

Η Shein – αξίας 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων πέρυσι – έχει αναστατώσει τη βιομηχανία της γρήγορης μόδας με το μοντέλο χαμηλού κόστους και την ταχεία ανάπτυξή της.

Η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου του Μεξικού ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κόσμο πέρυσι, σύμφωνα με μελέτη της Mexican Online Sales Association (AMVO), με λίγο περισσότερο από το 40% όλων των διαδικτυακών αγορών να είναι ρούχα. 

Η πιστωτική κάρτα Shein, μια Mastercard, θα προσφέρει πόντους για χρήση στον ιστότοπο του λιανοπωλητή με κάθε αγορά. Οι αγορές ρούχων στον ιστότοπο της Shein θα κερδίζουν διπλούς πόντους, ανέφεραν οι εταιρείες σε ανακοίνωσή τους.

Η Stori, μια fintech που προσφέρει υπηρεσίες όπως λογαριασμούς ταμιευτηρίου που παρέχουν αποδόσεις 15% και πιστωτικές κάρτες με σχεδόν συνολικά ποσοστά έγκρισης, έχει ήδη προσελκύσει 3 εκατομμύρια πελάτες στο Μεξικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η κάρτα Shein θα είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους πελάτες Stori και όχι σε υπάρχοντες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Stori.

ot.gr

Διαβάστε επίσης: Ν. Δαμιανού: Η ανάπτυξη της οικονομίας απαιτεί καινοτομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ