Ο 18χρονος Kevin Lehmann είναι ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο!

Ο Γερμανός Kevin David Lehmann στα 18 χρόνια, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, βρέθηκε να κατέχει περιουσία 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ

Στα 18 του χρόνια ο Kevin David Lehmann βλέπει το όνομά του να φιγουράρει ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Στην περιβόητη λίστα του Forbes, στην οποία αναφέρονται οι δισεκατομμυριούχοι όλου του πλανήτη, ο Kevin βρίσκεται στη θέση 925, καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι η λίστα ξεπερνάει τις 2.500 άτομα.

Η περιουσία του αυτή τη στιγμή φτάνει τα 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ο Kevin είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στη λίστα ακριβώς λόγο ηλικίας.

Πώς βρέθηκε με 3.3 δισεκατομμύρια περιουσία

Όπως αναφέρει το Forbes, o Kevin David Lehmann κατέχει το 50% της κορυφαίας αλυσίδας φαρμακείων της Γερμανίας, dm (drogerie markt), η οποία αποφέρει ετήσια έσοδα άνω των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1973 όταν ο Goetz Werner άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Καρλσρούη της Γερμανίας. Σήμερα, η dm έχει περίπου 3.700 τοποθεσίες.

Το 1974, ο πατέρας του Κέβιν Ντέιβιντ Λέμαν, Γκουεντέρ, ο οποίος έφτασε στη συνέχεια στην αλυσίδα παντοπωλείων της οικογένειάς του Pfannkuch, επένδυσε στη dm.

Ο Guenther μεταβίβασε την κυριότητα του 50% dm του στο Kevin David το 2017.

Ούτε ο Κέβιν Ντέιβιντ ούτε ο πατέρας του έχουν εμπλακεί λειτουργικά στη dm. Λίγα είναι γνωστά γι 'αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΝΤ: Φορολογήστε τους πλούσιους για αντιμετώπιση της πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ