Σημαντικές συμφωνίες με διεθνείς οργανισμούς για την μαρίνα Παραλιμνίου

Ένα σημαντικό έργο για την Επαρχία Αμμοχώστου.

Του Μαρίνου Παυλικά

Μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη της ελεύθερης Αμμοχώστου αναμένεται να δημιουργήσει το πολυαναμενόμενο έργο της μαρίνας Παραλιμνίου του οποίου οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κάμερα του Σίγμα, βρέθηκε στην περιοχή του έργου όπου ο διευθύνων σύμβουλος, Ανθούλης Κουντούρης εξέφρασε την ανυπομονησία του για την ολοκλήρωση των εργασιών και τη συμβολή της μαρίνας στα κοινωνικοοικονομικά οφέλη της περιοχής.

"Η χρονική περίοδος και οι συγκυρίες είναι τέτοιες που η ευρύτερη ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα έχει τεράστια ανάπτυξη αφού τα έργα που έχουν δρομολογηθεί μαζί με τα Πολεοδομικά και την ολοκλήρωση του Τοπικού Σχεδίου θα καταστήσουν την περιοχή ως ένα αστικό κέντρο με μεγάλες προοπτικές καθώς και με μεγάλη επισκεψιμότητα", αναφέρει. 

Μάλιστα πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Βρετανικό συμβουλευτικό οίκο ακινήτων Savills, με ιστορία πέραν των 160 χρόνων, ο οποίος έχει αναλάβει αποκλειστικά την προώθηση πωλήσεων του έργου της μαρίνας Παραλιμνίου και συγκεκριμένα των 123 διαμερισμάτων και επαύλεων τα οποία θα είναι όλα επιπλωμένα από τον ξακουστό ιταλικό οίκο Armani/Casa μετά από άλλη μία σημαντική για τη χώρα μας συμφωνία που έχει επιτύχει πρόσφατα η εταιρεία.

"Στοχεύουμε ψηλά γιατί αγαπάμε το έργο, την περιοχή και τον τόπο μας, αφού η μαρίνα Παραλιμνίου δεν είναι απλά μια ανάπτυξη αλλά ένα έργο ζωής και αδημονούμε να το δούμε ολοκληρωμένο", δηλώνει ο κος Ανθούλης. 

Η μαρίνα Παραλιμνίου χωροθετείται στην περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά και αναμένεται να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 300 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών καθώς και εμπορικές αναπτύξεις και χώρους εστίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ