"Η Κύπρος είναι ακόμα ελκυστική για επενδύσεις"

Επιβεβαιώνονται οι μεγάλες προοπτικές της χώρας μας τονίζει ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus.

Η αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι ξένοι επενδυτές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάθεσης του λιμανιού, της μαρίνας Λάρνακας και του περιβάλλοντα χώρου, επιβεβαιώνει τις μεγάλες προοπτικές της χώρας μας για να προσελκύσει μεγάλες επενδύσεις και να φιλοξενήσει μεγάλα έργα μείζονος σημασίας, δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας.
 
Σε δήλωση του με αφορμή την σημερινή υπογραφή συμβολαίων για την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας, ο κ. Καμπανελλάς τονίζει πως ως Invest Cyprus εντείνουμε την προσπάθεια για προσέλκυση επενδύσεων που προσθέτουν αξία στην οικονομία και συμβάλλουν τα μέγιστα στην αναβάθμιση του προϊόντος που προσφέρουμε στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

 Υπενθυμίζει, τέλος, ότι για τον σκοπό αυτό στον Οργανισμό λειτουργεί πλέον η εξιδεικευμένης μονάδας TourInvest, κύρια αποστολή της οποίας είναι η εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί στο πλαίσιο των Εθνικών Στρατηγικών Τουρισμού και Ανάπτυξης των Ορεινών Περιοχών, μέσω της ανάδειξης και προώθησης στο εξωτερικό συναφών επενδυτικών έργων και της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος κι άλλων μεγάλων θεσμικών επενδυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ