«Έξωση» σε πλοίο από το λιμάνι Λάρνακας, λόγω οχληρίας

Αναχώρησε από το λιμάνι Λάρνακας πλοίο, του οποίου οι γεννήτριες δημιουργούσαν μεγάλη οχληρία στη περιοχή

Αναχώρησε σήμερα από το λιμάνι Λάρνακας, πλοίο του οποίου οι γεννήτριες δημιουργούσαν μεγάλη οχληρία στην περιοχή, ενώ η Αρχή Λιμένων διευκρίνισε πως εάν χρειαστεί, θα αλλάξει η τοποθεσία όπου αγκυροβολεί το συγκεκριμένο πλοίο.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του, ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «ύστερα από παράπονα κατοίκων της περιοχής γύρω από το λιμάνι της πόλης σχετικά με οχληρία που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή, ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας επικοινώνησε με την Αρχή Λιμένων Κύπρου και με τη Διεύθυνση του Λιμανιού, οι οποίοι του ανέφεραν ότι ο θόρυβος οφειλόταν στη λειτουργία των γεννητριών συγκεκριμένου πλοίου που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι».

 

 
Προστίθεται ότι «το συγκεκριμένο πλοίο έχει αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας σήμερα το πρωί».
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «σε ερώτημα του Δημάρχου κατά πόσον η  οχληρία προερχόταν από μεγάλο πλοίο το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Λάρνακας, η Αρχή Λιμένων απάντησε αρνητικά. Η Αρχή Λιμένων διευκρίνισε ακόμα πως προτίθεται να αλλάξει την τοποθεσία του συγκεκριμένου πλοίου, σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο, για αποφυγή οποιονδήποτε δυσάρεστων επιπτώσεων για την Λάρνακα».
 
Ο Δήμος Λάρνακας «διαβεβαιώνει το κοινό ότι θα παρακολουθεί το θέμα και αν χρειαστεί θα παρέμβει άμεσα λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ