Οι εξηγήσεις Αρχιεπισκόπου για τις «κλεψιές» & iq στρατιωτών

Στο βραδινό δελτίο του ΡΙΚ φιλοξενήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος, λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του στην ερευνητική επιτροπή για τα «χρυσά διαβατήρια»

Στο βραδινό δελτίο του κρατικού καναλιού φιλοξενήθηκε του βράδυ της Τρίτης 26 Ιανουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος, λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του στην ερευνητική επιτροπή για τα «χρυσά διαβατήρια». Αίσθηση φυσικά προκάλεσε η ατάκα που είπε μεταξύ άλλων καταθέτοντας στην επιτροπή, ότι είπε στον Πρόεδρο ότι «πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

Εξηγώντας το τι ακριβώς εννοούσε στην παρέμβασή του είπε ότι «εκείνο που ήθελα να πω λέγοντας στον ΠτΔ "πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε" και το είπα σε πληθυντικό αριθμό είναι άκομψο.

Δεν πέσαμε από το φεγγάρι ούτε εγώ ούτε ο Πρόεδρος σ'αυτόν τον τόπο. Γνωρίζουμε τα δεδομένα. Ήθελα να πω ότι τόσο ο Πρόεδρος όσο και γω πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας και να πείσουμε εκείνους που κλέβουν ότι πρέπει να σταματήσουν».

«Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε καλά από οικονομικής άποψης, έχουμε καλή βάση. Αν προσέξουμε και δεν κλέβουμε, η οικονομία μας θα πάει καλά. Όταν έχουμε σωστή οικονομία μπορούμε να συνομιλούμε και να φτιάξουμε και την Εθνική μας Φρουρά. Εκείνο που έχει αξία σήμερα.. δεν είναι οι πολλοί που πολεμούν αλλά το iq του στρατιώτη. Ευτυχώς οι νεαροί μας σήμερα και μορφωμένοι είναι και υψηλό iq έχουν. Είναι πολύ υψηλότερο από τους Τούρκους. Αν έχουμε και μοντέρνα οπλικά συστήματα είναι αυτά που πολεμούν μαζί με το iq του στρατιώτη», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Διαβάστε περισσότερα για τις διευκρινήσεις του Αρχιεπισκόπου στο Sigmalive.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ