Καταθέτει για τα "χρυσά διαβατήρια" ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας

Καταθέτει αύριο ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ' εξαίρεση πολιτογραφήσεις ο Κωνσταντίνος Ηροδότου.

Καταθέτει αύριο ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τα "χρυσά διαβατήρια" ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνος Ηροδότου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, όπως γίνεται από τα μέσα του Ιανουαρίου όταν άρχισαν οι ακροάσεις να πραγματοποιούνται με την παρουσία δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση ότι μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση. Έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις ώστε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου να προβεί στη λήψη πλάνων πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, τα οποία και ακολούθως θα διανεμηθούν από το ΡΙΚ στα υπόλοιπα τηλεοπτικά ΜΜΕ.

Το Economy Today θα βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία» στην αίθουσα “Jean Monnet” από όπου θα καλύψει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τα όσα θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ