Η Αλίκη Στυλιανού η νέα διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών

Η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συμμορφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις.

Η Αλίκη Στυλιανού θα είναι η νέα Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας.

Η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της επανεξέτασης της πλήρωσης της κενής μόνιμης θέσης Διευθυντή Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, που παραμένει κενή ύστερα από την απόρριψη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Έφεσης με αρ. 83/2020, αποφάσισε να προσφέρει διορισμό στην Στυλιανού Αλίκη, αναδρομικά από 01.03.2017.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Απριλίου το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της ΕΔΥ και της πρώην Διευθύντριας Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών Σόφης Μιχαηλίδου για την απόφαση ακύρωσης του διορισμού της στη θέση του Διευθυντή Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών ενώ πλέον αναμένεται η συμμόρφωση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας με την απόφαση.

Το Ανώτατο Δικαστήριο είχε επιβεβαιώσει ότι για το διορισμό της Σόφης Μιχαηλίδου έλαβε υπόψη την προφορική εξέταση παρακάμπτοντας τα υπόλοιπα ουσιαστικά κριτήρια όπως τα χρόνια εργασιακής πείρας και τα ακαδημαϊκά προσόντα άλλων υποψηφίων και δη της Αλίκης Στυλιανού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ