Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους ενέκρινε το Υπουργικό

Το σχέδιο επιχορήγησης θα είναι σε εφαρμογή από τις 16 Ιουνίου

Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους για ορεινές περιοχές της Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας, ενέκρινε σήμερα Παρασκευή το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις του μετά το Υπουργικό, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου είπε πως το σώμα ενέκρινε σήμερα πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για την επιχορήγηση των διακοπών των συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα για τα ορεινά θέρετρα και για τον Πύργο Τυλληρίας.

Όπως είπε, το σχέδιο επιχορήγησης θα είναι σε εφαρμογή από τις 16 Ιουνίου και θα εκδοθεί ανακοίνωση με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και το οποίο είναι για τους συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα και τις οικογένειες τους πάρα πολύ σημαντικό για να μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της καθημερινότητας και του αυξημένου κόστους ζωής», είπε και διευκρίνισε πως αφορά την ορεινή Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξενοδόχοι: Υπάρχουν επιλογές για το τριήμερο του Κατακλυσμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ