Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη εργασίας η Πρόεδρος του ΕΚ

Θα ενημερωθεί για το σχέδιο «Αμάλθεια»

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ για διήμερη επίσκεψη εργασίας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης είχε το βράδυ της Δευτέρας σύντομη κατ' ιδίαν συνάντηση με την κ. Μέτσολα, στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο με την κ. Μέτσολα.

Το πρωί της Τρίτης, στις 9.50, η κ. Μέτσολα θα μεταβεί στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα έχει διάλογο με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας από την κοινωνία των πολιτών με θέμα τις ευρωεκλογές.

Ακολούθως, στις 10.25, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Μετά τη συνάντηση, στις 10.50, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 11.00, θα αναχωρήσει από τη Βουλή με προορισμό το λιμάνι της Λάρνακας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα την ενημερώσει για την πρωτοβουλία "Αμάλθεια". Στις 12.10, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Έραψε το κοστούμι του και ανακοινώνεται στην Κεντρική ο Πατσαλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ