Οι νικητές των πρώτων Cyprus HR Awards 2019

Με αθρόα συμμετοχή και περισσότερους από 150 επιφανείς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, θεσμικών φορέων, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας αλλά και εκπροσώπων κοινωφελών οργανισμών και σε εξαιρετικά εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Lemon Park στην Λευκωσία, η Τελετή Απονομής των Cyprus  HR Awards 2019.

 Τα βραβεία που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο από δύο κορυφαίους στο χώρο τους Ομίλους, τον Εκδοτικό Οίκο Δία και Τηλεόραση Σίγμα και την Boussias Communications έφεραν στο προσκήνιο όλες τις καινοτόμες πολιτικές και δράσεις που υλοποίησαν οι οργανισμοί για το σημαντικότερο κεφάλαιό τους, τους ανθρώπους τους!

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Παπαδόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Χρίστος Μαληκκίδης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το Υπουργείο Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έθεσε υπό την Αιγίδα του τα Cyprus HR Awards, στα οποία οι εταιρείες και οι οργανισμοί κλήθηκαν να παρουσιάσουν μέσω των HR τμημάτων τους τις ιδιαίτερα επιτυχημένες ενέργειες στο τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους. Τόσο το Υπουργείο όσο και ο κ. Μαληκκίδης χαιρέτισαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και θεωρούν ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει Θεσμό στην επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου! Και συνέχισε λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα βραβεία δίνουν κίνητρο και σε άλλες επιχειρήσεις στην Κύπρο να ενισχύσουν τα τμήματα του HR με αντίστοιχες ενέργειες αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό τους, που είναι ουσιαστικά το βασικό μέσο για την τελική ανάπτυξη και επιτυχία των επιχειρήσεων και των οργανισμών. 

Η Μαρία Κυριάκου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εκδοτικού Οίκου Δίας αναφέρθηκε με τη σειρά της ότι τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Τόνισε, επίσης, ότι στα Cyprus HR Awards οι εταιρείες είχαν την μοναδική ευκαιρία να επιβραβεύσουν μέσω των HR τμημάτων το ανθρώπινο δυναμικό τους, που αποτελεί ουσιαστικά την μεγαλύτερη επένδυση τους! Επιπλέον, επισήμανε το αξιοκρατικό σύστημα που βασίζεται η διαδικασία των βραβείων καθώς και την άριστη συνεργασία με την Boussias Communications.

Συνολικά δόθηκαν 29 βραβεία, 6 Gold βραβεία και συγκεκριμένα στις εταιρείες: στον Όμιλο C.A.Papaellinas, στην Hermes Airports Ltd¸ στην Elias Neocleous & Co LLC και στην Τράπεζα Κύπρου. Επίσης δόθηκαν 8 Silver και 15 Bronze.

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για τα επόμενα Cyprus HR Awards!

Στο site https://www.hrawardscy.com/  μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.

Τα Cyprus HR Awards πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το CyHMRA.

Xορηγός είναι η ΧΜ, ο πολυβραβευμένος και παγκοσμίως αναγνωρισμένος broker, στήριξε η blue island και επιστημονικός συνεργάτης το Cyprus International Institute of Management, ενώ υποστηρικτές οι Coneq και Landas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ