Έσπασε ρεκόρ με 2 τρισεκατομμύρια δολάρια όγκο συναλλαγών η Exness

Ο όγκος συναλλαγών έχει ήδη ξεπεράσει το επίπεδο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τον Μάρτιο, το υψηλότερο επίπεδο στην επιχειρησιακή ιστορία της Exness, η οποία έχει έδρα της την Κύπρο.

Ξεπέρασε τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια συναλλαγών η Exness τον μήνα Μάρτιο σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Finance Magnates η Exness, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες χρηματοοικονομικών συναλλαγών στον κόσμο, η οποία έχει βάση την Κύπρο, σημείωσε ρεκόρ όγκου συναλλαγών τον Μάρτιο.

Ο όγκος συναλλαγών έχει ήδη ξεπεράσει το επίπεδο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο επίπεδο στην επιχειρησιακή ιστορία της Exness.

Ο πάροχος υπηρεσιών FX και CFD με έδρα την Κύπρο έχει φτάσει τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σχεδόν μια εβδομάδα πριν από τα τέλη Μαρτίου.

Η τελευταία ανακοίνωση ήρθε μετά από έναν δυνατό μήνα για την Exness. Τον Φεβρουάριο του 2022, ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συναλλαγών άγγιξε τα 1,59 τρισεκατομμυρία δολάρια σε όγκο συναλλαγών.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο Finance Magnates, ο Damian Bunce, Chief Trading Officer της Exness, είπε ότι οι τεταμένες γεωπολιτικές συνθήκες και ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθωρισμός οδήγησαν τους traders σε συναλλαγές διαφορετικών νομισμάτων και εμπορευμάτων.

«Σχεδόν μια εβδομάδα πριν από το τέλος Μαρτίου, καταλαβαίνουμε ότι η Exness έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα ακόμη ρεκόρ όγκου συναλλαγών σπάζοντας το όριο των $2 τρισεκατομμυρίων. Η επιχείρηση ανταποκρίνεται σε γεωπολιτικά γεγονότα, πρώτον τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος δημιούργησε αστάθεια στα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και εμπορεύματα, αλλά ειδικότερα στο αμερικανικό πετρέλαιο και στον χρυσό και επιπλέον μια πιο επιθετική στάση της Federal Reserve ενώ είδε το γεν να αποδυναμώνεται έναντι του δολαρίου, έτσι μεγάλη δραστηριότητα στο αυτά τα νομίσματα σχετίζονται με την συζήτηση γύρω από τον πληθωρισμό συζήτηση. Βλέπουμε μια συνεχή εισροή νέων πελατών που προσελκύονται από τις συνθήκες συναλλαγών μας σε μια εποχή που οι αγορές παρέχουν ευκαιρίες», δήλωσε ο Bunce στο Finance Magnates.

Οι όγκοι συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε πτωτική τάση από τον Δεκέμβριο του 2021. Εν μέσω της διόρθωσης της αγοράς, το ενδιαφέρον των traders στην αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων έχει μειωθεί. Σύμφωνα με τον Bunce, η πρόσφατη μείωση του όγκου συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα έδωσε στους εμπόρους την ευκαιρία να εξερευνήσουν επιλογές σε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

«Οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα (συγκεκριμένα σε Bitcoin) μειώθηκαν για μερικούς μήνες σε ολόκληρο τον κλάδο, ιδιαίτερα τον Μάρτιο, όταν οι έμποροι είδαν καλύτερες ευκαιρίες σε άλλα περιουσιακά στοιχεία», πρόσθεσε ο Chief Trading Officer της Exness.

Πηγή: Finance Magnates

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ