Ο Ορφανίδης στη Λεμεσό γίνεται μικρό mall με ΙΚΕΑ και JUMBO

ΙΚΕΑ, Jumbo μεταξύ των καταστημάτων που θα στεγαστούν στο Ορφανίδη Λεμεσού.

Στο ίδιο χώρο θα λειτουργούν και άλλα εμπορικά καταστήματα όπως το Jumbo.

Μεταξύ άλλων στον πολυχώρο που πρόκειται να διαμορφωθεί η πρώην υπεραγορά Ορφανίδης στα Πολεμίδια θα στεγαστούν το κατάστημα Jumbo, υπεραγορά Αλφαμέγα, pick up point IKEA, κατάστημα Intersport και καφετέρια Starbucks.

Διαβάστε ακόμα: Ανοίγει ΙΚΕΑ στην Λεμεσό;

Ο πρώην Ορφανίδης και συγκεκριμένα το 1/3 του ισογείου του κτηρίου αγοράστηκε από τον όμιλο Jumbo μέσω της REMU της Μονάδας Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου με το κόστος της απόκτησης να εκτιμάται στα €10 εκατ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολυχώρος θα είναι έτοιμος για το κοινό μέχρι το τέλος Ιουνίου με κάποια από τα καταστήματα να δίνονται στο κοινό μέσα Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα: 13 ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο

Όσον αφορά το ΙΚΕΑ, σημειώνεται ότι δεν θα λειτουργήσει κανονικό κατάστημα αλλά pick up and order point, με σκοπό να εξυπηρετεί τους πελάτες του σε Λεμεσό και Πάφο.

Στο μικρό εμπορικό κέντρο η υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα καταλαμβάνει συνολικά 4,000 τ.μ. στο ισόγειο του κτηρίου, ενώ το υπόλοιπο κτήριο, συμπεριλαμβανομένου χώρου του ισογείου 1,500 τ.μ., καθώς και τον πρώτο όροφο εξασφάλισε η Jumbo σύμφωνα με την εξαγορά.