Εντυπωσιακό βίντεο από το εργοτάξιο του Limassol Del Mar

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής.

To Limassol Del Mar είναι ένα πλήρως αδειοδοτημένο, πρωτοποριακό και πολυτελές έργο, που αποτελεί αναπτυξιακό σταθμό υψηλών προδιαγραφών, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και παγκόσμια.

Οι εργασίες κατασκευής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και συνεχίζονται αδιάκοπα, νυχθημερόν. Ένα εντυπωσιακό time lapse video στο διαδίκτυο, παρουσιάζει τη μεγάλη πρόοδο στα έργα υποδομής, καθώς το έργο μπαίνει στη φάση ανέγερσης των επιβλητικών του πύργων. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η επένδυση καλύπτεται από τα κεφάλαια που έχουν εισρεύσει στην εταιρεία από τις μέχρι τώρα πωλήσεις, εξασφαλίζοντας την ταχύτατη ολοκλήρωση του έργου. Σύμφωνα με το πλάνο εργασιών, το χρονικό πλαίσιο παράδοσης αποτελεί δέλεαρ για τους αγοραστές και ρεκόρ για την κυπριακή αγορά. 

Σήμερα στο εργοτάξιο εργάζονται εντατικά εκατοντάδες άτομα, των οποίων ο αριθμός διαρκώς αυξάνεται. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των εργαζομένων και συνεργατών για το έργο, θα υπερβεί τα 1000 άτομα. Αυτό αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη για την τοπική οικονομία της Λεμεσού και ευρύτερα της Κύπρου. 

Σχετικά με την πορεία των πωλήσεων, η κ. Ελευθερία Βοσκαρίδου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η πρώτη φάση είναι sold out – έχουν πωληθεί όλα τα διαμερίσματα στα κτήρια Α και Β. Η επιτυχία συνεχίζεται με τις πωλήσεις των διαμερισμάτων στο κτήριο «Signature Collection», να ξεπερνούν τους στόχους. Το έργο έχουν επιλέξει αγοραστές τουλάχιστον 15 εθνικοτήτων, από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου συμπεριλαμβανομένου και της Κύπρου».

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar αποτελεί μια μεγάλη αναπτυξιακή, κατασκευαστική και αρχιτεκτονική πρόκληση, σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ