Η PwC προσφέρει πληροφορίες για το κυπριακό φορολογικό σύστημα

Η πρωτοβουλία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Twitter να λάβουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που θα υποβάλουν σχετικά με την ισχύουσα κυπριακή νομοθεσία και πρακτική. 

Την ευκαιρία να λάβει σημαντικές πληροφορίες, αλλά και να υποβάλει ερωτήσεις σε έμπειρα στελέχη της PwC Κύπρου σε πραγματικό χρόνο μέσω Twitter, θα έχει και φέτος το κοινό και τα στελέχη των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του Twitter Tax Cast, που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η PwC.

Το Twitter Tax Cast θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα να υποβάλλουν τις σχετικές ερωτήσεις τους απευθυνόμενοι στην PwC Κύπρου (@PwC_Cy_Press), χρησιμοποιώντας το hashtag #PwCCyTaxCast. Η εξειδικευμένη ομάδα του οργανισμού, αρμόδια για θέματα φορολογίας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις που μπορεί να αφορούν είτε φυσικά πρόσωπα είτε εταιρείες στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά. 

Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θα υποβληθούν έχουν σκοπό τη γενική ενημέρωση και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη επαγγελματική συμβουλή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pwc.com.cy/twitter-cast. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ