Ελληνική Τράπεζα: Contact Pay για δωρεάν και εύκολες συναλλαγές με το κινητό

Πληθώρα δωρεάν υπηρεσιών και μειωμένων χρεώσεων προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα στους πελάτες της

Για την Ελληνική Τράπεζα τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τις ανάγκες των πελατών της. Σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών προκλήσεων, συνεχίζει να ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης που διαχρονικά έκτισε με τους πελάτες της, προσφέροντας ενισχυμένες δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις.

Πλέον, οι πελάτες της Ελληνικής με το Online Banking και το Hellenic Bank Mobile App μπορούν να κάνουν όλες τις βασικές συναλλαγές χωρίς καμία χρέωση, όπου κι αν βρίσκονται. Μπορούν να στείλουν χρήματα άμεσα σε αριθμούς κινητού τηλεφώνου, να κάνουν αίτηση για δάνειο ή πιστωτική κάρτα, να υπογράψουν ηλεκτρονικά τα έγγραφά τους και πολλά άλλα.

Ειδικότερα, το Contact Pay κάνει την αποστολή χρημάτων τόσο εύκολη όσο η αποστολή ενός SMS. Ο πελάτης μπορεί να στείλει ή να λάβει χρήματα από και προς αριθμούς κινητού τηλεφώνου με λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα, σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καμία χρέωση.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hellenic Bank Mobile App, μπορεί εύκολα να κάνει αίτηση για Στεγαστικό Δάνειο, Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου, Προσωπικό Δάνειο, Πιστωτική Κάρτα ή Λογαριασμό με Όριο, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Στην εφαρμογή ο πελάτης επιλέγει τα «Προϊόντα Δανειοδότησης» και βρίσκει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Αφού εγκριθεί η αίτηση, τα έγγραφα υπογράφονται ηλεκτρονικά και πλέον ο πελάτης για τα προσωπικά προϊόντα δεν χρειάζεται ούτε καν να μεταβεί σε κατάστημα.

Επιπλέον, μέσω του Online Banking, οι πελάτες μπορούν να στείλουν χρήματα δωρεάν σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών για ποσά μέχρι €5000. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ εντός της ΕΕ, με «κανονική» ημερομηνία εκτέλεσης. Αυτή η επιλογή έχει επιφέρει μια μεγάλη στροφή των πελατών της Ελληνικής Τράπεζας στις ψηφιακές συναλλαγές. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 98,7% των μεταφορών χρημάτων πραγματοποιείται πλέον μέσω του Online Banking.

Έξτρα διευκολύνσεις

Το Hellenic Bank Mobile App δίνει τη λύση και σε περίπτωση απώλειας καρτών, επιτρέποντας στους πελάτες ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσουν προσωρινά την κάρτα τους για λόγους ασφαλείας, μέσα από την επιλογή Freeze Card στην ενότητα «Κάρτες» της εφαρμογής. Εξίσου απλή είναι και η επανενεργοποίηση της κάρτας, με την επιλογή Unfreeze. Αντίστοιχα, οι πελάτες της Ελληνικής μπορούν να δηλώσουν την απώλεια ή την κλοπή της κάρτας τους, αλλά και να διαχειριστούν τις ειδοποιήσεις “alerts” των καρτών τους, ώστε να ενημερώνονται για τις συναλλαγές τους με SMS ή push notification.

Επίσης, δίνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικής κάρτας μίας χρήσης (virtual card) κάθε φορά που ο χρήστης επιθυμεί να κάνει μια ηλεκτρονική συναλλαγή. Πρόκειται για μια επιλογή που παρέχει επιπλέον ασφάλεια στους πελάτες της Ελληνικής, καθώς μετά από κάθε συναλλαγή το σύστημα δεν διατηρεί και καταστρέφει αυτόματα τα στοιχεία της συγκεκριμένης εικονικής κάρτας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ