Ένα βήμα πριν το Lockdown η Λεμεσός - Τα νέα μέτρα

Επεκτείνονται τα μέτρα Λευκωσίας -Λεμεσού σε όλες τις πόλεις και επιπρόσθετα μέτρα σε Λεμεσό

Τα μέτρα που ίσχυαν για τις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού θα επεκταθούν σε όλες τις πόλεις, ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μετά από τη σύσκεψη στο Προεδρικό.
 
Τα μέτρα θα ισχύουν από αύριο το πρωί για περίοδο 2 εβδομάδων.

Εξάλλου, σε χώρους λιανικού εμπορίου, φαρμακεία κ.λπ. μεταξύ 8 και 9 το πρωί θα εξυπηρετούνται μόνο όσοι ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τη Λεμεσό αποφασίστηκε ότι από αύριο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όλοι οι χώροι εστίασης μπορούν να λειτουργούν μέχρι 10.30 το βράδυ και η κυκλοφορία περιορίζεται μετά τις 11:30 το βράδυ. Διευκρίνισε ότι ο περιορισμός στην κυκλοφορία αφορά σύσταση και ότι αν χρειαστεί θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα.

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε για την πόλη και επαρχία Λεμεσού που οι χώροι εστίασης θα κλείνουν στις 22.30 ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για να αποφεύγεται η κυκλοφορία μετά τις 23.30,  ότι δεν θα εμπλακεί Αστυνομία, δηλαδή δεν θα υπάρχουν καταγγελίες ως προς την κυκλοφορία αφού πρόκειται για σύσταση και όχι για οδηγία. Ακόμη, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση δεν αποκλείεται να ξεφύγουμε από τη σύσταση, τόνισε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ