Η επόμενη μέρα της επίθεσης στο συγκρότημα ΔΙΑΣ-Σκηνικό πολέμου (ΦΩΤΟ)

Ουδείς μπορεί να μας φιμώσει. Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ είναι εδώ.

Οι τραμπούκοι, κουκουλοφόροι αφού ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία τους χθες βράδυ στο Προεδρικό οδηγήθηκαν προς το Συγκρότημά μας όπου προκάλεσαν ζημιές. Δεκάδες συνάδελφοί μας οι οποίοι εργάζονταν εκείνη την ώρα δέχθηκαν άνανδρη επίθεση από τον όχλο ο οποίος εισχώρησε μέσα στο Συγκρότημά μας.

Προκάλεσαν ζημιές τόσο στον προαύλιο χώρο και σε οχήματα συναδέλφων αλλά και του σταθμού. Ζημιές επίσης προκλήθηκαν και στην είσοδο του Συγκροτήματός μας.

Η Αστυνομία έφθασε στον χώρο προσπαθώντας να προφυλάξει τους συναδέλφους.
 


 

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει προβεί ήδη σε συλλήψεις ατόμων που σχετίζονται με τα επεισόδια. Στη δημοσιότητα επίσης δόθηκαν και φωτογραφίες ατόμων που συμμετείχαν στις χθεσινές καταστροφές. 

Η σημερινή εικόνα πάντως θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, αποκαλύπτοντας το μέγεθος του παραλογισμού και της επικινδυνότητας με την οποία λειτουργούν διάφοροι πολίτες θυμίζοντας ορδές Ούννων, έναντι άλλων συνανθρώπων τους, κατά φαντασίαν εχθρών τους (;), και μάλιστα πολλοί εξ αυτών στο όνομα του Χριστού της Αγάπης.

Σημειώνεται ακόμη από χθες το βράδυ, τα μηνύματα συμπαράστασης προς το συγκρότημά μας από συναδέλφους δημοσιογράφους, πολιτικούς, ιατρούς, επιφανείς και μη πολίτες, είναι εκατοντάδες. 

Περισσότερες ειδήσεις και συνεχής ενημέρωση για τα τραγικά γεγονότα, τα πρόσωπα που αναζητούνται και όλες τις άλλες εξελίξεις που σχετίζονται με την άνανδρη επίθεση στο συγκρότημά μας από την οποία κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές παρακολουθήστε στο Sigmalive.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ