Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Economy Today

Μαζί με την εφημερίδα "Η Σημερινή της Κυριακής".

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Πολυσέλιδο αφιέρωμα για τις νέες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε και σας παρουσιάζει η συντακτική ομάδα του Economy Today ως cover story στο τεύχος Ιουλίου.

Στο αφιέρωμα καταγράφουμε τις απόψεις αρκετών ειδικών για το τι αναμένεται να δούμε μελλοντικά στα social media και για τον ρόλο και την επίδραση τους σε διαφήμιση, επικοινωνία και πολιτική.  

Διαβάστε ακόμη ρεπορτάζ για το κατά πόσον μπορεί να αναβιώσει ο Συνεργατισμός στην Κύπρο, για τη μάχη της μπίρας ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου και για την αγορά των πολυτελών γιοτ και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη χώρα μας.

Φιλοξενούμε επίσης μεγάλη συνέντευξη του CEO της μεγαλομετόχου της Ελληνικής Τράπεζας Δήμητρας Επενδυτικής Νίκου Μιχαηλά, ενώ καταγράφουμε και το 24ώρο της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης της Τράπεζας Κύπρου Ελίζας Λειβαδιώτου.

Μαθαίνουμε επίσης τα μυστικά της σωστής επικοινωνίας από τους Ελλαδίτες επικοινωνιολόγους Γιάννη Λούλη και Γιάννη Δημάκη και μαθαίνουμε και το τι θα περιλαμβάνει το υψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας 360 που ανεγείρει η εταιρεία Cyfield.

Όπως πάντα ενημερωθείτε για τα τελευταία κους-κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου. Καλή ανάγνωση και καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ